Domaininformation
Domaininformation "speeddating.eu" - Roman

Faceți clic aici și faceți o cerere de achiziție directă pentru acest domeniu!

Cestina » Deutsch » Eesti » English » Espanol » Francais » Italiano » Latviesu » Lietuviu » Magyar » Nederlands » Polski » Portugues » Roman » Slovencina » Slovenscina » Suomi » Svenska » Русские » 中國語文

- -

Domeniul solicitat de d-voastră este în prezent supus de noi unei analize de cost-beneficiu. Intenționăm să realizăm proiecte cu o mare parte din domeniile recent dobândite. În prezent facem o selecție corespunzătoare din aceste nume de domeni. Având în vedere numărul mare de domenii ne-am hotărât să vindem cele cu care nu o să realizăm proiecte în viitorul apropiat.

Dacă sunteți interesat la unul din aceste domenii, aveți acuma posibilitatea să ne contactați direct cu o propunere de preț. Dacă propunerea d-voastră se va acoperi aproximativ cu ideile noastre şi dacă domeniul încă nu este în programul nostru de planificare, puteți cumpăra domeniul dorit.

Aveți aici posibilitatea de a achiziționa o adresă de web de calitate superioară la un preț bun. Noi nu ne orientăm la prețuri nerealiste, noi încercăm să oferim un preț corect pentru fiecare nume de domenii.

Pentru acest scop colsultăm rapoarte ale experților de comerț de domenii şi ne bazăm pe prețuri medii realizate pentru domenii comparabile, deja comercializate.

În caz că faceți o propunere de preț vă rugăm să luați în considerare că nume de domenii descriptive şi domeniile în trei cifre sunt în general clasificați cu valoare mai mare.

Pe următoarele site-uri puteți găsi ajutor orientativ concret:

http://dnpric.es & https://namebio.com

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, dacă este posibil în limba engleză sau germană.

Domain powered by Frankcom IT Service, Eichenring 3, 94060 Pocking, Germany, Email: [email protected]